Wessels Groep (Lichtenvoorde) neemt Dove Natuursteen over

Dove Natuursteen is per 1 maart onderdeel geworden van de Wessels Groep. De Wessels Groep is een landelijk werkend en toonaangevend tegelzetbedrijf dat inmiddels meer dan 46 jaar bestaat. Al vele jaren zijn de bedrijven van de Wessels Groep, Wessels TegelsCorbeel & Greven Natuursteen en Betting Ressing, begrippen in de Nederlandse bouwwereld. Tot de opdrachtgevers behoren alle grotere bouwbedrijven. Dove Natuursteen vormt een mooie aanvulling op natuursteenbedrijf Corbeel & Greven te Winterswijk. De handelsnaam Dove Natuursteen blijft gehandhaafd.

Dove Natuursteen

Dove Natuursteen is al ruim 100 jaar een traditioneel Twents familiebedrijf in natuursteen. Sinds 1918 maakt het in eigen werkplaats diverse natuursteen producten naar de eisen en standaarden van deze tijd. Alle moderne technieken en methoden die worden toegepast in het verwerken van natuursteen, worden door een eigen team van vakmensen beheerst en toegepast. Dove is een begrip in de regio Twente en omstreken. Herman Dove (69) is de 3e generatie Dove en had geen bedrijfsopvolging. De overname door de Wessels Groep bood uitkomst.

Dei Capital

Dei Capital koopt familiebedrijven aan die geen opvolging kennen. Zo verwierf het in 2019 een meerderheidsbelang in de Wessels Groep. In tegenstelling tot Private Equity partijen, heeft Dei Capital niet de intentie om het bedrijf door te verkopen. Dei Capital kiest bewust voor duurzame overnames; buy and hold. Dei Capital hanteert als stelregel ‘wat goed is, dat moet goed blijven’. Wat beter kan, wordt op duurzame wijze en toekomstgericht beter gemaakt.

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie investeringsfonds dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact