Over L&L Totaal Afbouw

L&L Totaal Afbouw is een allround afbouwbedrijf dat een breed scala aan afbouwwerkzaamheden levert voor uiteenlopende projecten aan haar zakelijke klanten in Zuid- en West-Nederland. L&L Totaal Afbouw heeft in haar 20 jarige bestaan een vooraanstaande positie op het gebied van buitengevelisolatie in Nederland opgebouwd.

Over Rosendaal Schildergroep

Rosendaal Schildergroep is al ruim 40 jaar de betrouwbare partner voor beglazing, schilderwerk en wandafwerking. Rosendaal Schildergroep verzorgt zowel het binnen- en buitenschilderwerk voor zakelijke en particuliere klanten. Dit natuurlijk enkel met ervaren en professionele schilders. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, muren en deuren, of om een schilderbeurt voor uw huis, appartement of bedrijf: u bent bij Rosendaal Schildergroep aan het juiste adres.

Over Rikkert Afbouwgroep

Rikkert Afbouwgroep is één van de grotere afbouwers van Nederland. Zij hanteert een multidisciplinaire aanpak en ontzorgt daarmee op alle afbouwgebieden. Rikkert Afbouwgroep bestaat uit een zestal werkmaatschappijen:

Rikkert Afbouw richt zich op het stukadoren, spacken en het plaatsen van binnenwanden.

Rikkert Afwerkvloeren houdt zich bezig met het aanbrengen van egalisatievloeren, anhydrietvloeren en cementgebonden gietvloeren al dan niet met vloerisolatie.

Rikkert Tegelwerken en Borckink Tegelwerken zijn twee tegelzettersbedrijf.

Rikkert Metselwerken is actief op het gebied van metsel-, steiger- en lijmwerken.

Rikkert Finishing richt zich op het aanbrengen van systeemplafonds & -wanden.

Over TANED Groep

TANED Groep is de moedermaatschappij van vooraanstaande spelers in de afbouw en afwerking van bestaand en nieuw vastgoed: L&L Totaal Afbouw, Rikkert Afbouwgroep, Rosendaal SchilderGroep en Wessels Groep.

De van oorsprong familiebedrijven zijn voornamelijk actief in de seriematige nieuwbouw, renovatie en transformatie van (bedrijfs)panden en ontzorgen de grotere bouwbedrijven in Nederland.

Daarnaast levert TANED Groep vloer- en wandtegels, sanitair en maatwerk natuursteenproducten zoals vensterbanken, dorpels en werkbladen aan de particuliere en zakelijke markt vanuit haar vestigingen in Twente en de Achterhoek.

Over Techmar

Techmar is sinds 2002 gespecialiseerd in 12 volt buitenverlichting. Techmar ontwikkelt al haar producten zelf en verkoopt deze wereldwijd aan tuincentra, doe-het-zelfzaken, groothandel, online retail en distributeurs.

Techmar brengt haar producten onder de volgende merken op de markt:

Garden Lights biedt een breed assortiment 12 volt Lights buitenverlichting voor de consument.

Lightpro bevat een hoogwaardig assortiment 12 volt buitenverlichting voor de professional.

Ludeco is een private label dat exclusief te koop is bij GAMMA en KARWEI.

Over Wessels Groep

Wessels Groep bestaat uit Wessels Tegels, Corbeel & Greven Natuursteen, Dove Natuursteen, Betting Ressing en MAY Tegelwerken.

Wessels Tegels is een landelijk werkend en toonaangevend tegelzettersbedrijf voor de complete afbouw van zeer uiteenlopende projecten. MAY Tegelwerken is een dochteronderneming van Wessels Tegels

Corbeel & Greven Natuursteen en Dove Natuursteen produceren alle denkbare natuursteen producten zoals bijvoorbeeld urn- en grafmonumenten, keukenbladen, vensterbanken, raamdorpels en deurdorpels.

Betting Ressing Tegels & Sanitair is een groothandel op gebied van sanitair, natuursteen, laminaat, PVC, wand-en vloertegels.

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact