Zelf een bedrijf overnemen? Daar komt meer bij kijken dan je denkt

Management buy-in

Dei Capital DGA

Groei zonder risico

Heb je een mooie carrière en ben je klaar voor de volgende stap? Dan heb je vast al een management buy-in overwogen. Een bedrijf overnemen is complex en niet zonder risico. Een gedegen vooronderzoek, een kandidaat vinden, financiële risico’s, het afbreukrisico bij vertrek van een zittende eigenaar en het zelf voeren van onderhandelingen voor een bedrijf waar je als een blok voor valt, zijn slechts een greep uit de valkuilen waar je mee te maken kunt krijgen.

Een duurzame toekomst

Met een management buy-in in een Dei Capital bedrijf, beperk je de financiële risico’s. Door het overnemen van een familiebedrijf dat al jarenlang bestaat, de gedegen financiële analyses die Dei Capital uitvoert en de ervaring en expertise van Nico Niehoff, zorgen wij ervoor dat je niet verrast wordt door onvoorziene zaken.

Je stapt in in één van de succesvolle familiebedrijven waar wij in participeren en voert management met het oog op een duurzame toekomst. Beperkte financiële risico’s, maar wel de kans om direct goed te starten en verder te kunnen bouwen. Instappen in een bedrijf dat al gevestigd is in de markt en al winst maakt. Met als sparringpartner Dei Capital, die expertise en ervaring inbrengt, zodat jij je focus kunt houden, successen kunt boeken en optimaal kunt groeien, zonder opgeslokt te worden door elementen waar jouw kwaliteiten niet tot hun recht komen.

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact