Wat goed is,dat moet goed blijven

Investeringsfilosofie

1-3 bewerkt

Een bonsaiboom kan honderden jaren leven en door worden gegeven van generatie op generatie. De bonsai wordt door elke eigenaar gevormd, maar behoudt met de juiste zorg en aandacht altijd haar traditionele idealen en waarden. En met die idealen en waarden, krijgen familiebedrijven hun ziel.

Dei Capital hanteert dan ook als stelregel ‘wat goed is, dat moet goed blijven’. Wat beter kan, wordt op duurzame wijze en toekomstgericht beter gemaakt, bij voorkeur mét handhaving en inzet van en participatie door het huidige management. Wij kiezen vanuit een langetermijnvisie bewust voor duurzame overnames. Want een familiebedrijf dat met de grootste zorg en aandacht is groot geworden, verdient het om voortgezet te worden. En verdient daarmee een oneindige toekomst.

Het team van Dei Capital adviseert, denkt mee en coacht met oog voor de continuïteit van het familiebedrijf en met aandacht en respect voor de idealen en waarden die in het familiebedrijf verankerd zitten.

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact