16 mei 2023

Sander Rosendaal over de participatie van Dei Capital in Rosendaal Schildergroep

Na het onverwachte overlijden van Patrick Rosendaal in juli 2021 zochten de eigenaren van Rosendaal Schildergroep, Sander Rosendaal en Christa Rosendaal-Timmermans, naar een passende oplossing voor de toekomst van het familiebedrijf.

Sander Rosendaal: “Mijn broer en compagnon viel plotseling weg. Via via kwam ik in contact met Dei Capital. Mijn gevoel bij het eerste gesprek met Bas en Nico was direct goed. Ze communiceren prettig en helder. Ze dachten direct met ons mee. Ook met het oog op de toekomst en zelfs met het oog op de generatie na ons. Dat Dei Capital geen commerciële investeerder is, die wilde doorverkopen, voelde heel goed. Die langetermijnvisie sprak ons aan.

Wij voerden het eerste gesprek in september 2021 en de handtekening werd in mei 2022 gezet. Dat zegt veel. Het traject verliep volledig naar wens. Wij hadden intern de boel op de orde, dat scheelt natuurlijk ook. Maar we hebben ook geen tijd en energie gestopt in andere trajecten. 

Inmiddels zijn we een jaar verder en daar waar we op hoopten, gebeurt ook daadwerkelijk. Ik spreek Bas en Stijn wekelijks. Ook Nico schuift frequent aan. Ze adviseren bedrijfsmatig en zijn zeer pro actief. Als het gaat om cijfers, de resultaten, hebben zij ongekend veel kennis en inzicht. Ik heb er echt een meer dan volwaardige sparringpartner aan. We spreken ook over de daily business. En zijn er gemeenschappelijke klanten binnen de TANED Groep? Dan kijken we actief naar de kansen die dat biedt. De gebundelde krachten vanuit die hoek zorgen bijvoorbeeld ook voor een inkoopvoordeel. 

De no nonsense houding van Dei Capital past goed bij ons ondernemerschap. Zij denken zeer praktisch mee, maar kijken ook verder dan alleen maar naar de cijfers. Ze zijn open, laagdrempelig en pro actief. We passen goed bij elkaar!”

Meer nieuws

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact