Investment director: Bas Coumans

+31 6 868 535 44
b.coumans@dei-capital.com

Bas Coumans is Investment Director bij Dei Capital. Met zijn ruime ervaring in de fusie- en overnamemarkt en in de accountancy is hij uitstekend in staat op strategisch en tactisch niveau de participaties van Dei Capital te adviseren. Daarnaast houdt Bas zich bezig met de acquisitie van nieuwe participaties. Hij heeft een hands-on instelling, die goed aansluit bij de cultuur binnen familiebedrijven. Vanaf de eerste stappen richting een overname tot aan het optimaliseren van een organisatie na participatie, continuïteit van de organisatie staat bij hem voorop, zowel financieel als inhoudelijk.

Bas is getrouwd, heeft vier kinderen en woont in Winterswijk. In zijn vrije tijd kan je hem onder meer op de golfbaan of het in het theater vinden.

Terug naar team

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact