Founder en managing partner: Nico Niehoff

+31 6 100 262 45
n.niehoff@dei-capital.com

Van ondernemend naar ondernemerschap

Pro-actief, positief, enthousiast en altijd met een glimlach. Wie hem kent, herkent Nico Niehoff in deze eigenschappen. Nico is een selfmade man. Op zijn 14de was zijn eerste baan een feit. Altijd ondernemend en op zoek naar het ei van Columbus bleek hij als student al uitermate ‘handig met cijfers’. Niet vreemd dat hij uiteindelijk als accountant aan de slag ging. Zijn ondernemersgeest dreef hem algauw het bedrijfsleven in en in 2005 startte hij zelf aan het ondernemerschap.

ATAG Verwarming

Na een zeer succesvolle turnaround in 2005, bouwden Nico en zijn compagnon aan het huidige ATAG Verwarming. Deze jaren stonden in het teken van het continue ontwikkelen van innovatieve en topkwaliteit verwarmingsproducten. Diverse producten wonnen internationale prijzen en in Nederland werden producten jaren achtereen uitgeroepen als Beste uit de Consumentenbond test. Ook de internationale expansie en de wereldwijde inkoop van componenten, hebben sterk bijgedragen aan het huidige succes van ATAG. In zijn jaren bij ATAG werkte Nico Niehoff lang en veelvuldig met verschillende private equity firma’s. Zijn ervaring en deskundigheid is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Nico heeft een duidelijke visie en expertise ontwikkeld, die uiteindelijk tot de oprichting van Dei Capital hebben geleid.

Dei Capital

In september 2014 werd ATAG ondergebracht bij het Italiaanse Ariston Thermo. Na ruim 4,5 jaar overdracht, nam Nico Niehoff in 2019 na bijna 17 jaar afscheid als mede-eigenaar en CFO van ATAG Heating B.V. Er kwam tijd en ruimte voor een nieuwe uitdaging: Dei Capital zag het licht.

Terug naar team

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact