Investment associate: Stijn Kamphuis

+31 6 868 611 72
s.kamphuis@dei-capital.com

Stijn Kamphuis is Investment Associate bij Dei Capital. Nadat hij zijn Bachelor Degree behaalde en enige tijd in Thailand en de Verenigde Staten verbleef, studeerde hij af voor zijn Master Business Administration aan de UT in Enschede. Tijdens zijn studie werkte Stijn voor diverse familiebedrijven in Twente. Hier leerde hij de cultuur en de solidariteit kennen, die de basis vormen voor het succes van elk familiebedrijf. Stijn voelt zich verbonden met de regio. Kenmerkend voor hem zijn zijn Twentse nuchterheid en de rust die hij uitstraalt. Als Investment Associate ondersteunt hij het team van Dei Capital in een veelzijdige rol, waarin hij zich voornamelijk ontfermt over het maken van diverse analyses. Daarbij krijgt hij veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling, hetgeen een kolfje naar de hand is van deze jonge professional.

Stijn heeft een Amerikaanse vriendin, waarmee hij sinds de zomer van 2022 in Enschede samenwoont. In zijn vrije tijd speelt Stijn graag gitaar en is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Terug naar team

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact