1 maart 2020

Wessels Groep neemt Dove Natuursteen over

Dove Natuursteen is per 1 maart onderdeel geworden van de Wessels Groep. De Wessels Groep is een landelijk werkend en toonaangevend tegelzetbedrijf dat inmiddels meer dan 46 jaar bestaat. Al vele jaren zijn de bedrijven van de Wessels Groep, Wessels TegelsCorbeel & Greven Natuursteen en Betting Ressing, begrippen in de Nederlandse bouwwereld. Tot de opdrachtgevers behoren alle grotere bouwbedrijven. Dove Natuursteen vormt een mooie aanvulling op natuursteenbedrijf Corbeel & Greven te Winterswijk. De handelsnaam Dove Natuursteen blijft gehandhaafd.

Dove Natuursteen

Dove Natuursteen is al ruim 100 jaar een traditioneel Twents familiebedrijf in natuursteen. Sinds 1918 maakt het in eigen werkplaats diverse natuursteen producten naar de eisen en standaarden van deze tijd. Alle moderne technieken en methoden die worden toegepast in het verwerken van natuursteen, worden door een eigen team van vakmensen beheerst en toegepast. Dove is een begrip in de regio Twente en omstreken. Herman Dove (69) is de 3e generatie Dove en had geen bedrijfsopvolging. De overname door de Wessels Groep bood uitkomst.

Meer nieuws

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact