3 maart 2021

Wessels Tegels neemt MAY Tegelwerken over

LICHTENVOORDE/BAARN – MAY Tegelwerken is per 26 februari 2021 onderdeel geworden van Wessels Tegels. Wessels Tegels werkt al vanaf 2017 met Mehmet Yilmaz, directeur en eigenaar van MAY Tegelwerken, en zijn team samen. Via MAY Tegelwerken zijn dagelijks 30 tot 35 tegelzetters werkzaam op projecten van Wessels Tegels en de eigen relaties van MAY Tegelwerken.

Mehmet Yilmaz: “Vanaf de oprichting van MAY Tegelwerken is de onderneming flink gegroeid. Om de klanten van MAY Tegelwerken naar de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, is verdere professionalisering van de organisatie nodig. Wessels Tegels heeft deze organisatie al staan. De overname biedt mij dus de mogelijkheden gebruik te maken van de kennis en ervaring van Wessels Tegels en daarbij mij nog meer te richten op onze projecten en relaties.”

Auke Borckink, directeur Wessels Tegels: “Ik heb veel respect voor de wijze waarop Mehmet in de afgelopen jaren MAY Tegelwerken heeft opgebouwd. Wij werkten daarbij altijd met veel plezier en succes samen. Ik kijk er naar uit om komende jaren samen met Mehmet en zijn team allerlei projecten op het gebied van vloer- en wandafwerking op te pakken en de organisatie verder te professionaliseren.”

Mehmet Yilmaz zal de dagelijkse leiding houden van MAY Tegelwerken en voor haar klanten, leveranciers en onderaannemers het eerste aanspreekpunt blijven.

Wessels Tegels

Wessels Tegels is een landelijk werkend en toonaangevend tegelzettersbedrijf dat inmiddels bijna 50 jaar bestaat. Wessels Tegels is onderdeel van de Wessels Groep. Tot de Wessels Groep behoren tevens Corbeel & Greven Natuursteen (Winterswijk), Dove Natuursteen (Enschede) en Betting Ressing Tegels & Sanitair (Groenlo). Corbeel & Greven Natuursteen en Dove Natuursteen zijn twee productiebedrijven van alle denkbare natuursteen producten zoals urn- en grafmonumenten, keukenbladen, vensterbanken, raamdorpels en deurdorpels. Betting Ressing Tegels & Sanitair is een groothandel op het gebied van sanitair, natuursteen, laminaat, pvc, wand- en vloertegels voor de zakelijke en particuliere markt. Voor de Wessels Groep zijn 150 mensen werkzaam.

 

Meer nieuws

Meer informatie of kennismaken?

Neem gerust contact op

Dei Capital staat voor balans, kracht en stabiliteit. Een familie-investeringsmaatschappij dat zich primair richt op het participeren in familiebedrijven in de maakindustrie, dienstverlening en handel in Oost Nederland waar bedrijfsopvolging een issue is.

Contact